28 MAART 2006 - 6 JAAR LATER

Het begint saai te worden, maar wederom is er weinig veranderd sinds mijn laatste update.

Ik heb niet het idee dat de restverschijnselen die ik toen had, beter of slechter zijn geworden. Of dat er restverschijnselen bij zijn gekomen.

Inmiddels werk ik van 09.30 uur tot 16.00 uur. En nog steeds niet op vrijdag, want ik heb het na een week werken toch wel een beetje gehad en de vrijdag en het weekend dan nodig om uit te rusten. Die drie dagen slaap ik lekker lang uit en doe verspreid over de dagen de dingen, die gedaan moeten worden. Ik ben inmiddels wel van baan veranderd. De organisatie waar ik werkte, is per 31 december 2005 opgeheven. Dit kreeg ik te horen op 1 september 2005 en het zijn spannende maanden geweest. Een gedeelte van mijn collega's zou nl. mogelijk overgeplaatst worden binnen de organisatie. Of ik daar bij zat, heb ik pas in november te horen gekregen. En die spanning is niet in mijn koude kleren gaan zitten. Ik voelde me weer ontzettend moe. Kwam nog bij, dat ik tussendoor nog 2 maanden op een andere afdeling geplaatst werd, waar iemand ziek was. En omdat het allemaal anders was en ging, was ik ontzettend onzeker en aan het eind van de dag erg moe.

Maar uiteindelijk ben ik dus overgeplaatst naar een andere afdeling. Deze afdeling is minder hectisch dan wat ik gewend was. Misschien is dat wel beter voor mijn gezondheid, denk ik maar. In het begin was het wel erg wennen, maar inmiddels heb ik het wel naar mijn zin. Dat het minder hectisch is, wil niet zeggen dat ik aan het eind van de dag niet moe ben. Die vermoeidheid is er nog steeds. Maar ik weet e.e.a. te doseren en weet ook, dat ik niet te veel achter elkaar moet doen. Na 6 jaar moet je daar wel mee om kunnen gaan!

Terug naar index Johan

Terug naar de hoofdindex